Ev, iş yeri, ofis, okul, hastane, dershane, otel gibi tüm binalarda kullanılan perde modelleri yılın moda çizgilerine göre her yıl yeniden tasarlanmaktadır. 2013 yılı perde modelleri yılın moda desen ve renklerini taşımakta ve 2014 perde modelleri tasarımlarına ışık tutmaktadır. Perde tasarımları ihtiyaçlar göz önünde tutularak hazırlanmaktadır. Isı ve ışık kontrolü sağlayan modeller, pratik bir şekilde açılıp kapanan perde sistemi ile çalışan modeller, hem tül hem perde hem güneşlik olarak kullanılan fonksiyonel perdeler hazırlanmaktadır. Perde tasarımlarında müşteri bütçesi de göz önünde bulundurulmakta ve zengin çeşitlere sahip, farklı fiyatlarda şık perdeler hazırlanmaktadır.

Yılın perde tasarımları modern ve klasik dekore edilmiş alanlar için farklı modellerde sunulmaktadır. Ofis, otel, dershane, hastane, kamu kurumları, sosyal tesisler gibi alanlar için pratik ve kullanışlı, ısı ve ışık kontrolü sağlayan stor perde, ahşap, kumaş ve pvc jaluzi perde, dikey perde çeşitleri yoğun talep görmekte ve müşteri ihtiyacına göre zengin renk ve desen çeşitleriyle hazırlanmakta ve alternatif perde modelleri ile müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır.

Ev perde modelleri arasında stor perde, zebra perde, katlamalı perde, ip perde, Japon perde, kruvaze perde, fon perde ve tül perde yer almaktadır. Müşteri arzusuna göre modeller de farklılık yaratılmaktadır. 2014 perde modelleri şimdiden hazırlanmakta ve 2013 yılında gözde perde modelleri daha da zenginleştirilerek koleksiyon hazırlanmaktadır. Ayrıca hızla gelişen teknoloji ürünü perde mekanizmaları ve yılın moda tekstil aksesuarları da perde tasarımlarında kullanılmaktadır.

Büyülü ortamlar yaratan, adeta ışığın dans ettiği görüntüler sunan, pencerelerde çok hoş görüntüler ortaya çıkaran kumaşlar kullanılarak hazırlanan perde modellerini görmek için mağazamıza gelip perde ihtiyacını karşılayan müşterilerimiz bulunduğu gibi web sitemizi inceleyip ihtiyacına uygun perde modelini zaman kaybetmeden hızla beğenen müşterilerimiz de bulunmaktadır. Müşterilerimiz mağazaya gelmeden web sayfası üzerinden iletişim kurmakta, müşteri hizmetleri ile anında iletişime geçerek sipariş vermekte ve uzman ekibimiz yerinde ücretsiz keşif çalışması yaparak perdeleri hazırlayıp söz verilen tarihte montajını gerçekleştirmektedir.

Günümüzde 2013 ve 2014 perde modellerinde kaliteli perde mekanizması kullanılmakta, geniş ve çok sayıda pencereler için motorlu, uzak kumandalı perde mekanizmaları sunulmaktadır. Perdeler yıpranmadan, eskimeden ve zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde açılıp kapanan perdeler ile istenen kadar ısı ve ışık bulunulan ortama alınarak yaşam alanları, iş alanları verimli çalışılan, ferah görünümlü alanlar haline gelmektedir.